Welkom / Welcome

CORONA UPDATE (English: see page 2)

Op dit moment zijn er nog erg veel onzekerheden voor de praktische organisatie van ons festival. De Belgische overheid zal pas op 8 juni een duidelijker beslissing nemen over de activiteiten die in de zomer kunnen plaatsvinden. Voor ons zijn er vragen of we kunnen doorgaan en indien zo, hoe het zit met anderehalvemeter-eisen, is er een beperking qua aantal deelnemers, catering, mondmaskergebruik, doorgeven van blokfluiten, toelatingen voor de lokalen…

Voorlopig blijft de planning voor blokfluit, luit, gamba en nyckelharpa ongewijzigd, maar we denken nu al na over noodzakelijke aanpassingen om rekening te houden met onze gezondheid en met de regelgeving.

U mag van ons op 15 juni een officiële beslissing verwachten of en hoe de verschillende onderdelen zullen doorgaan. Daarna kan elke deelnemer de inschrijving nog tot en met 30 juni kosteloos annuleren. Internationale deelnemers zijn uiteraard gebonden aan de regelgeving van hun eigen land.

Wij blijven, met u, hopen op een aangename en veilige festivalervaring, ook deze zomer, en we kijken allen uit naar die eerste kans om weer samen te spelen.

Team Blokfluitdagen & OudeMuziek