Luitdagen

In 2022 vinden luitisten en theorbespelers voor de vijfde keer hun weg naar het Mechelen. De luitdags gaat door op vrijdag 19 augustus en staat onder leiding van specialiste in het veld Sofie vanden Eynde

Samenspel met luiten kent een rijke traditie in Europa. Sofie werkt rond zorgvuldig uitgekozen en gearrangeerde muziek voor luitensemble. Musiceervreugde staat centraal, tokkelaars met minstens twee jaar ervaring zijn welkom. E

Alles vindt plaats in het Conservatorium te Mechelen (straatnaam: Melaan, 2800 Mechelen). Klik hier voor een exacte locatie op google maps.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Inbegrepen in de deelnameprijs (€68 of € 42 per dag met vermindering) zijn de lessen, het lerarenconcert op vrijdagavond evenals gratis koude en warme dranken tijdens de pauzes en broodjes tijdens de middagpauze. Omwille van de covid-19 inschattingen zijn er geen warme maaltijden voorzien. Gelukkig zijn er talloze afhaalrestaurants, kleine resto’s en broodjesbars in de buurt, en natuurlijk heeft Mechelen ook warenhuizen om zelf een een maaltijd samen te stellen.

Accommodatie is niet inbegrepen in de deelnameprijs. Consulteer de website van stad Mechelen voor een volledig overzicht van de logeermogelijkheden! Wij raden het Novotel aan: op wandelafstand en met een altijd goede service.

De dagindeling is als volgt:

09u30: onthaal open
10u00: sessie 1
11u30: pauze
12u00: sessie 2
13u00: middagpauze
14u00: sessie 3
15u30: pauze
16u00: sessie 4
17u30: pauze
19u30: docentenconcert met de luit-, gamba- en nyckelharpaleerkrachten