Online blokfluitdag 3 oktober 2021 – kopie

Vierde editie, zondag 3 oktober 2021

De eerste drie edities van het online blokfluitfestival was een succes. Dank aan alle deelnemers, leraars en betrokkenen voor de inzet en musiceervreugde. Het smaakte naar meer. De volgende digitale editie gaat door op zondag 3 oktober 2021.

Deze blokfluitdag wordt georganiseerd door Tom Beets en Eline Accoe onder de vleugels van Blokfluitdagen vzw. Het enige wat je nodig hebt is een blokfluit en een scherm met internetverbinding. Er zijn vier sessies van elk 90 minuten die je kan beleven via het online platform Zoom. Verder is er in de avond een live- of vooraf opgenomen concert.

Een ticket omvat niet alleen het live evenement, maar ook de mogelijkheid om de sessies te herbekijken op een later moment. Ook als je er niet bij kan zijn is dit dus een buitenkans.

Inschrijven kan vanaf eind maart, en dit aan de bescheiden prijs van € 22. Steun je ons graag? Giften zijn welkom, zij helpen de toekomst van onze vzw te verzekeren. Voor kinderen en jongeren (-26j) is het festival gratis.

Vragen, zorgen, opmerkingen? Met een glimlach staan we je bij. Bij vragen en voor technische ondersteuning voor en tijdens het festival kan je terecht bij Eline via info@blokfluitdagen.be of 0032 492 62 63 68).

Dit festival wordt georganiseerd in samenwerking met Aafab

Het programma is als volgt:

Zaterdag 2 oktober 2021:

14u – 15uZoom infosessieDigitale ondersteuningalle niveau’s

Zondag 3 oktober 2021:

9u – 10uZoom infosessieDigitale ondersteuningalle niveau’s
10u – 11u30Tom BeetsOh Henry!alle niveau’s
12u – 13u20Ellen DelahantyMadrigalen van Gibbons en Wilbyealle niveau’s
14u30 – 16u00Bart SpanhoveCorelli, De gele en de groene fluostiftalle niveau’s
16u30 – 18uRobert De BreeEen improvisatie op een eenvoudige baslijnalle niveau’s
19u30Robert De BreeCONCERTDe Partita

Hoe gaat Zoom in zijn werk?

De sessies zullen gebeuren op het online platform Zoom. Is Zoom nog onbekend voor jou of ben je nog niet vertrouwd met het volgen van digitale lessen? Dan ben je van harte uitgenodigd op de inleidende Zoom-sessies. We stelden eveneens een document en een video op dit je probleemloos doorheen het online Zoom-avontuur leidt. Document: Handleiding Zoom

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen

Eline Accoe is helpdesk voor alle vragen, zowel muzikaal, praktisch als digitaal. Contacteer Eline via info@blokfluitdagen.be of telefonische op het nummer +32 492 62 63 68.