Online blokfluitdag

Tweede editie, zaterdag 1 mei 2021

De eerste editie van het online blokfluitfestival was een succes. Dank aan alle deelnemers, leraars en betrokkenen voor de inzet en musiceervreugde. Het smaakte naar meer. De volgende digitale editie gaat door op zaterdag 1 mei. Aan het concept veranderden we niets.

Deze blokfluitdag wordt georganiseerd door Tom Beets en Eline Accoe onder de vleugels van Blokfluitdagen vzw. Het enige wat je nodig hebt is een blokfluit en een scherm met internetverbinding. Er zijn vier sessies van elk 90 minuten die je kan beleven via het online platform Zoom (zie verder).

Een ticket omvat niet alleen het live evenement, maar ook de mogelijkheid om de sessies te herbekijken op een later moment. Ook als je er niet bij kan zijn is dit dus een buitenkans.

Inschrijven kan vanaf eind maart, en dit aan de bescheiden prijs van € 22. Steun je ons graag? Giften zijn welkom, zij helpen de toekomst van onze vzw te verzekeren. Voor kinderen en jongeren (-26j) is het festival gratis.

Vragen, zorgen, opmerkingen? Met een glimlach staan we je bij. Bij vragen en voor technische ondersteuning voor het festival kan je terecht bij Tom via info@blokfluitdagen.be of 0032 498 32 89 78. Tijdens het festival neemt Eline de support voor haar rekening (zelfde emailadres, 0032 492 62 63 68).

Het programma is als volgt:

Zondag 25 april 2021:

14u – 15uZoom infosessieDigitale ondersteuningalle niveaus

Zaterdag 1 mei 2021:

9u – 10uZoom infosessieDigitale ondersteuningalle niveaus
10u – 11u30Bart SpanhoveBarokke solosuites van Daniel Demoivrealle niveau’s
12u – 13u20Tom Beets & Joris Van GoethemTechniek, vraag en antwoordalle niveau’s
14u30 – 16u00Els SpanhoveCima (Concerti Ecclesiastici (1610)niveau 3 &4
16u30 – 18uSarah JefferyO Virgo Splendensalle niveau’s
19u30Concert met Duo Michelle Holloway & Chris RobertsCONCERT!

Hoe gaat Zoom in zijn werk?

De sessies zullen gebeuren op het online platform Zoom. Is Zoom nog onbekend voor jou of ben je nog niet vertrouwd met het volgen van digitale lessen? Dan ben je van harte uitgenodigd op de inleidende Zoom-sessies. We stelden eveneens een document en een video op dit je probleemloos doorheen het online Zoom-avontuur leidt. Document: Handleiding Zoom

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen

Dit festival wordt georganiseerd in samenwerking met Aafab

Tom Beets is helpdesk voor alle vragen, zowel muzikaal, praktisch als digitaal. Contacteer Tom via info@blokfluitdagen.be