Online blokfluitdagen!

13 dec 2021: Onderstaande informatie is niet up-to-date. De datum van de volgende online blokfluitdag wordt weldra bekend gemaakt.

Vijfde editie, zondag 12 december 2021

De eerste vier edities van het online blokfluitfestival waren een succes. Dank aan alle deelnemers, leraars en betrokkenen voor de inzet en musiceervreugde. Het smaakte naar meer. De volgende digitale editie gaat door op zondag 12 december 2021.

Deze blokfluitdag wordt georganiseerd door Tom Beets en Eline Accoe onder de vleugels van Blokfluitdagen vzw. Het enige wat je nodig hebt is een blokfluit en een scherm met internetverbinding. Er zijn drie sessies van elk 90 minuten die je kan beleven via het online platform Zoom.

Een ticket omvat niet alleen het live evenement, maar ook de mogelijkheid om de sessies te herbekijken op een later moment. Ook als je er niet bij kan zijn is dit dus een buitenkans.

Inschrijven kan vanaf nu, en dit aan de bescheiden prijs van € 22. Steun je ons graag? Giften zijn welkom, zij helpen de toekomst van onze vzw te verzekeren. Voor kinderen en jongeren (-26j) is het festival gratis.

Vragen, zorgen, opmerkingen? Met een glimlach staan we je bij. Bij vragen en voor technische ondersteuning voor en tijdens het festival kan je terecht bij Eline en Tom via info@blokfluitdagen.be of 0032 492 62 63 68).

Dit festival wordt georganiseerd in samenwerking met Aafab

Het programma is als volgt:

Zaterdag 11 december 2021:

20u – 20u30Zoom infosessieDigitale ondersteuningalle niveau’s

Zondag 12 december 2021:

10u15 – 10u45Zoom infosessieDigitale ondersteuningalle niveau’s
11u – 12u30Maria AyerzaRaadsels!alle niveau’s
14u – 15u30Tom BeetsSuites for Pipes – Ralph Vaughan Williamsalle niveau’s
16u00 – 17u30Tom Beets & Joris Van Goethem Frescobaldi’s Canzonialle niveau’s

Hoe gaat Zoom in zijn werk?

De sessies zullen gebeuren op het online platform Zoom. Is Zoom nog onbekend voor jou of ben je nog niet vertrouwd met het volgen van digitale lessen? Dan ben je van harte uitgenodigd op de inleidende Zoom-sessies. We stelden eveneens een document en een video op dit je probleemloos doorheen het online Zoom-avontuur leidt. Document: Handleiding Zoom

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen

Eline Accoe is helpdesk voor alle vragen, zowel muzikaal, praktisch als digitaal. Contacteer Tom of Eline via info@blokfluitdagen.be of telefonische op het nummer +32 492 62 63 68.