Michelle Holloway & Chris Roberts

Een duo dat “overloopt van talent, muzikale finesse en met een onverwacht repertoire”, dat zijn Michelle Holloway (blokfluit) en Chris Roberts (gitaar). Dit koppel uit Birmingham (UK) put uit hun dubbele achtergrond (klassiek en wereldmuziek) om een frisse en flexibele benadering te vinden voor zowel bekend als onbekend repertoire.

Michelle speelt blokfluit en zingt in de hedendaagse folk band Bonfire Radicals waarin experiment met wereldtradities centraal staat. Ze dirigeert blokfluitorkesten en is met de regelmaat van de klik te gast op blokfluitworkshops en -cursussen. Ze was reeds live te horen op BBC Radio 3, in de London’s Royal Albert Hall en in Birmingham’s Symphony Hall. In haar vrije tijd is ze vrijwilliger bij het daklozenkoor Choir with no Name.

Chris is een polyvalente jonge gitarist die al veel stof heeft doen opwaaien. Zijn solo debuurplaat ‘Adra’ kwamt uit in 2017 bij het label Tŷ Cerdd Records en werd door de befaamde guitarist-componit Ben Dwyer beschreven als “original, otherworldly and timeless”. Dit album bevat muziek uit Wales, Ireland, West-Africa en Finland. chrisrobertsguitar.com.